Legjobb C Vitamin

Legjobb C Vitamin

A legjobbak áttekintése a szerkesztõbizottság szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Az aszkorbinsavat (C-vitamint) az emberi test nem szintetizálja. Ezt a jótékony anyagot étkezés közben vagy kozmetikum használata közben rendszeresen kell kívülről ellátni. A C-vitamin nagyon népszerű antioxidáns tulajdonságai miatt. Ez a fibroblasztok és az őssejtek termelését is kiváltja.

A kozmetológusok támogatják a C-vitamint, mert jól küzd a pigmentációval, emellett javítja a bőr minőségét, aktivizálja a kollagéntermelést. E vitamin hatékonysága a kozmetikumokban növekszik, ha koncentrációja növekszik. Az aszkorbinsav magas adagolása azonban irritációt válthat ki. A kozmetikusok azt javasolják, hogy olyan termékeket válasszon, amelyek mérsékelt mennyiségű anyagot tartalmaznak, de a lehető leggyakrabban használja őket.

A C-vitamin a kozmetikai termékek csomagolásán másképp jelölhető. Leghatékonyabb formája az aszkorbinsav, de nagyon érzékeny a közvetlen napfényre vagy oxigénre. Kevésbé erős, de stabil formák: tetrahexildecil-aszkorbát, aszkorbil-foszfát, aszkorbil-glükozid. Ebben az áttekintésben összegyűjtöttük a legjobb C-vitamin szérumokat külföldi és hazai gyártóktól.

Tartalom

  1. A legjobb C-vitaminnal rendelkező szérumok értékelése
  2. A legjobb importált szérumok C-vitaminnal
  3. SesDerma liposzómás szérum C-vitaminnal
  4. Előnyök
  5. hátrányai
  6. Multivitamin szérum C-vitaminnal Holyland Laboratories
  7. Előnyök
  8. hátrányai
  9. Vichy Liftactiv antioxidáns fiatalkoncentrátum
  10. Előnyök
  11. hátrányai
  12. Booster szérum Novexpert C-vitaminnal
  13. Előnyök
  14. hátrányai
  15. Ez a bőr aktív széruma C-vitaminnal
  16. Előnyök
  17. hátrányai
  18. Christina Botanical Brightening Serum C-vitaminnal
  19. Előnyök
  20. hátrányai
  21. Pharmaceris N éjszakai szérum C-vitaminnal
  22. Előnyök
  23. hátrányai
  24. Arcszérum Eveline Expert C vitaminbomba
  25. Előnyök
  26. hátrányai
  27. A legjobb orosz szérumok C-vitaminnal
  28. Librederm intenzív öregedésgátló szérum C-vitaminnal
  29. Előnyök
  30. hátrányai
  31. Vitaminizáló szérum ECO Laboratorie
  32. Előnyök
  33. hátrányai
  34. A Levrana arcszérum C-fehérítővel
  35. Előnyök
  36. hátrányai
  37. Natura Siberica fehérítő arcszérum
  38. Előnyök
  39. hátrányai

A legjobb C-vitaminnal rendelkező szérumok értékelése

Jelölés egy hely Termék neve ár
A legjobb importált szérumok C-vitaminnal 1 SesDerma liposzómás szérum 3 263 rubel
2 Holyland Laboratories multivitamin szérum 3 162 rubel
3 Vichy Liftactiv antioxidáns fiatalkoncentrátum 1,057 RUB
4 Booster szérum Novexpert 3 629
5 Ez a bőr aktív széruma 990 RUB
6 Christina Brightening botanikai szérum C-vitaminnal 1,997 rubel
7 Pharmaceris N éjszakai szérum C-vitaminnal 1010 rubel
8 Arcszérum Eveline Expert C vitaminbomba 336 r
A legjobb orosz szérumok C-vitaminnal 1 Librederm intenzív öregedésgátló szérum C-vitaminnal RUB 291
2 Vitaminizáló szérum ECO Laboratorie 307 r
3 A Levrana arcszérum C-fehérítővel RUB 400
4 Natura Siberica fehérítő arcszérum 149 r

A legjobb importált szérumok C-vitaminnal

Az import gyártók aktívan állítanak elő szérumokat és emlékeztetőket, amelyek C-vitamint tartalmaznak. Ez utóbbi valami a szérum és a normál krém között. A szérummal ellentétben az emlékeztető valamivel mélyebben behatol, önálló termékként használható és nagyobb a hatóanyag-koncentrációja.

SesDerma liposzómás szérum C-vitaminnal

Értékelés: 4.9

SesDerma C-vitamin liposzómális szérum

A spanyol SesDerma márka C-vitaminnal dúsított liposzómás szérumot állít elő. A gyártó nanotechnológiát alkalmaz a hatóanyagok mélyebb behatolásához. Ez a termék stabil C-vitamint tartalmaz liposzómákba zárva, hogy „frissen" juttassa a bőr mélyére. Az eszközt sikeresen alkalmazzák a bőr tompaságára, fotózásra, oxidatív stresszre, hiperpigmentációra.

A SesDerma Liposomal szérumot 30 ml-es sötét üvegben forgalmazzuk, adagolópipetta segítségével. Felhős, enyhén narancssárga színű, és feltűnő narancsillata van. A szérum könnyen eloszlik a bőrön, és meglehetősen gyorsan felszívódik, de egy ideig ragadós film marad, ami sokakat megzavar. De másrészt nem szúr, nem okoz irritációt. Nem ütközik az alapozással.

A beszámolók szerint a SesDerma szérum tökéletesen kiegyenlíti az arcbőrét, kiküszöböli a földiséget, láthatóan világosítja a pattanások utáni foltokat. A nők megjegyzik, hogy ezzel a kozmetikai termékkel a bőr simábbá, hidratáltabbá válik, és úgy tűnik, hogy ragyogni kezd. A szárazság és a hámlás teljesen megszűnik. A szérumot gazdaságosan fogyasztják. Három csepp elegendő az egész arcra, beleértve a szem és a nyak környékét is.

Előnyök

  • az aszkorbinsav stabil formája;
  • kényelmes pipettaadagoló;
  • kellemes citrus aroma;
  • gazdaságilag elköltött;
  • kiegyenlíti az arcszínt;
  • kiküszöböli a szárazságot és a pelyhesedést.

hátrányai

  • ragacsos filmet hagy.

Multivitamin szérum C-vitaminnal Holyland Laboratories

Értékelés: 4.8

Holyland Laboratories C-vitamin multivitamin szérum

Az izraeli Holyland Laboratories márka C-vitamint tartalmazó multivitamin szérumot állít elő. Ez a termék minden bőrtípusra alkalmas. A szérum nagyon jól hidratál és nyugtat, megakadályozza a kiszáradást és a ráncok kialakulását, erősíti a kapilláris falakat és lassítja az öregedési folyamatokat. A C-vitamin itt stabil formában jelenik meg – aszkorbil-palmitát. És van még 5 egyéb vitamin is, amelyek jótékony hatással vannak a bőrre.

A Holyland Laboratories multivitamin szérum műanyag szivattyúval ellátott üvegpalackban kerül forgalomba. A tartalom színes gömbök formájában kerül bemutatásra. A szivattyú lenyomásakor a fogyasztók több golyót kevernek a gélhez. A termék aromája meglehetősen specifikus – hasonlít a golyóstoll tintaszagára. A bőrön történő átterjedés után olajos nyom marad meg.

A véleményekben a nők megjegyzik, hogy ez az eszköz nagyon hatékony, különösen, ha kiegészíti a gyártó más termékeivel. Ha lefekvés előtt használja ezt a szérumot, akkor reggel az arcbőr egészségesnek, kipihentnek tűnik, gyönyörű árnyalattal rendelkezik. Ez az eszköz agresszív eljárások (hámlás, tisztítás) után tökéletesen megnyugtatja a bőrt. Bár a Holyland Laboratories terméke nem olcsó, teljes mértékben igazolja az árat.

Előnyök

  • hatékony összetétel;
  • érdekes bemutató labdák formájában;
  • agresszív eljárások után helyreállítja a bőrt;
  • kiegyenlíti a hangot;
  • gazdaságilag fogyasztva.

hátrányai

  • specifikus aroma.

Vichy Liftactiv antioxidáns fiatalkoncentrátum

Értékelés: 4.7

A fiatalok Vichy Liftactiv antioxidáns koncentrátuma

A francia Vichy márka kifejlesztett egy antioxidáns koncentrátumot a fiatalok számára. A kozmetikai termék lelassítja az öregedési folyamatokat, semlegesíti az oxidatív stresszt, megakadályozza az idő előtti sejttörést, kiküszöböli az epidermisz letargiáját, életfontosságú energiával tölti fel és egészséges ragyogást kölcsönöz. Az aszkorbinsav a víz után a második helyen áll.

Az antioxidáns koncentrátum sötét üveg injekciós üvegben található. Egy praktikus pipettával jön. A termék állandósága könnyű emulzióra emlékeztet. Sárgás narancs árnyalatú. Az illata meglehetősen szúrós, de a bőrre kenve már nem érezhető olyan egyértelműen. A gyártó azt javasolja, hogy 4-5 csepp terméket melegítsen a tenyerébe. Naponta egyszer vigye fel a tisztított, száraz bőrre, elkerülve a szem környékét. A koncentrátum azonnal felszívódik. Egy palack 30 napos használatra elegendő.

A Vichy-koncentrátum véleménye többnyire pozitív. Ennek a terméknek köszönhetően a bőr egészségesnek és virágzónak tűnik. Belső ragyogása van. Ez a kozmetikai termék a finom expressziós vonalakkal is képes megbirkózni. Nem dugul el a pórusokban, nem vált ki allergiás reakciókat. Bár közvetlenül az alkalmazás után, enyhe bizsergést és bőrpírt okoz. De ez az érzés gyorsan elmúlik.

Előnyök

  • a készítmény antioxidáns komponensei;
  • kényelmes pipettával;
  • gazdaságilag elköltött;
  • az arc pihenőnek tűnik;
  • csökken az arcráncok száma;
  • a bőr feszesebbé és feszesebbé válik;
  • gyorsan felszívódik.

hátrányai

  • enyhe bizsergés közvetlenül az alkalmazás után.

Booster szérum Novexpert C-vitaminnal

Értékelés: 4.7

Novexpert szérumerősítő C-vitaminnal

A francia Novexpert márka szakemberei kifejlesztettek egy C-vitamint tartalmazó emlékeztető szérumot. Koncentrációja 25%, a termék exkluzív, algákon alapuló komplexet is tartalmaz. Az összetevők kiegyensúlyozott komplexuma kiváló eredményeket biztosít. A kis mimikus ráncok ki vannak simítva, és a bőr belülről ragyogni kezd.

A Novexpert emlékeztető széruma 30 ml-es üvegpalackban kapható, szivattyú adagolóval. Maga a termék áttetsző, narancssárga, gyógyszerek szaga. A szérum folyékony, 1-2 perc alatt felszívódik, de eleinte kellemetlen ragacsos érzés jelentkezik. Ez a termék minden bőrtípusra alkalmas. Ezt a terméket nappali és esti ápolásra egyaránt használják.

A vélemények szerint ez a C-vitaminnal dúsított emlékeztető szérum láthatóan javítja az arcszínt, enyhítve a tompaságtól. Ez a kozmetikai termék képes halványítani az öregedési foltokat és kisimítani a finom expressziós vonalakat. Tökéletesen tonizálja a halványuló bőrt. Jól tolerálható és ritkán okoz allergiás reakciókat vagy enyhe irritációt.

Előnyök

  • stabilizált C-vitamin magas koncentrációja;
  • kényelmes adagoló;
  • gyorsan felszívódik;
  • javítja az arcszínt;
  • kevésbé láthatóvá teszi az öregségi foltokat;
  • megszünteti a finom utánzó ráncokat.

hátrányai

  • kellemetlen ragacsos érzés közvetlenül az alkalmazás után.

Ez a bőr aktív széruma C-vitaminnal

Értékelés: 4.7

Ez a bőrre aktív C-vitamin szérum

A koreai It Skin márka C-vitaminban gazdag aktív szérumot állít elő. Fő hatóanyaga az aszkorbil-tetraisopalmitát. Tökéletesen behatol a bőrbe, miközben tiszta C-vitamint szabadít fel, amely beindítja a helyreállítási folyamatokat. A szérum segít a gyulladás, a pattanások és a pattanások gyors megszüntetésében, valamint az apró sebek gyógyításában és a pórusok összehúzásában.

Az It Skin átlátszó, vastag üvegpalackokban kerül forgalomba, amelyek le nem esnek. Kényelmes és higiénikus pipettaadagolóval vannak felszerelve. A termék konzisztenciája géles, csúszó, homogén. A szín nem egyértelmű, a citromból kinyújtott juicera emlékeztet. Erős citrusaroma. A szérum tökéletesen felszívódik. Nem hagy olajos fényt, filmet, ragadósságot.

A It's Skin szérumról szóló vélemények többnyire jók. A nők megjegyzik, hogy a gyógymód olyan kumulatív hatást nyújt, amely továbbra is fennáll a felhasználás törlése után is. A nők szeretik, hogy ez a koreai termék ne ütközzen a sminkkel, ha reggel használják. A termék alkalmazása után a bőr észrevehetően átalakul: ragyogóvá, hidratáltá és simavá válik.

Előnyök

  • átgondolt kompozíció;
  • kellemes konzisztencia;
  • gyorsan felszívódik tapadás és olajos fény nélkül;
  • kényelmes pipetta adagoló;
  • kellemes aroma;
  • gyógyítja a kisebb bőrelváltozásokat;
  • javítja a bőr színét;
  • nem ütközik a dekoratív kozmetikumokkal.

hátrányai

  • a kompozíció nem minden alkotóeleme nevezhető teljesen biztonságosnak.

Christina Botanical Brightening Serum C-vitaminnal

Értékelés: 4.6

Christina C-vitamin élénkítő botanikai szérum

Az izraeli Christina cég élénkítő botanikai szérumot állít elő, amely C-vitamint tartalmaz. Kojic- és aszkorbinsavakat, édesgyökér és medveszedelem természetes kivonatokat tartalmaz, amelyek észrevehetően világosító és hámlasztó hatásúak, valamint blokkolják a melanin termelését és megakadályozzák az új korfoltok kialakulását.

A szérumot egy hosszú, orrú, sűrű műanyagból készült csőbe (30 ml) helyezzük. A termék folyékony állagú, de nem fut. Az illat könnyű, alig észrevehető. A gyártó javasolja, hogy ebből a szérumból 1 ml-t vigyen fel reggel és este a bőr tisztítása után (miközben még enyhén nedves). A könnyű masszázsmozdulatok elérik a teljes felszívódást. Ezután a krémet felviszik.

A beszámolók szerint a Christina C-vitamin dúsított szérum valóban harcol a hiperpigmentációval és az öregedés korai jeleivel. Ez a kozmetikai termék hatékonyan kiegyenlíti a bőr színét, tökéletesen hidratálja és rugalmasabbá teszi. Annak megakadályozása érdekében, hogy az alapozó felboruljon ezen a terméken, a szérumot meglehetősen keveset kell felvinni, mindig kissé nedves bőrre.

Előnyök

  • aszkorbinsavval dúsított hatásos összetétel;
  • egy kényelmes, hosszú orrú cső;
  • kellemes illat;
  • gyorsan felszívódik;
  • küzd a hiperpigmentáció ellen;
  • hidratálja és feszesíti a bőrt.

hátrányai

  • ha túl sokat visz fel, akkor az alap meggördül.

Pharmaceris N éjszakai szérum C-vitaminnal

Értékelés: 4.5

Pharmaceris N C-vitamin éjszakai szérum

A lengyel kozmetikai társaság, a Pharmaceris N éjszakai arcszérumot állít elő, amely C-vitamint tartalmaz 1200 mg koncentrációban. A terméket a C-Capilix komplexszel dúsítják, amely elősegíti a tápanyagok mélyebb behatolását a sejtekbe. A termék jótékonyan befolyásolja az erek állapotát, harcol a szabad gyökök ellen és erős antioxidáns.

A Pharmaceris N éjszakai szérum sötét üveg injekciós üvegekben (30 ml) kapható, pipettával kiegészítve. A tejsavó állaga hasonló a növényi olajhoz. Színe sárga, és nincs szaga. A termék nagyon jól eloszlik és elég gyorsan felszívódik, ha nem alkalmaz túl sokat. Lefekvés előtt ajánlott ezt a szérumot használni az arc és a nyak tiszta bőrén. Ha a bőr különösen tompa és szürke néz ki, akkor tanácsos a terméket legalább 4 héten át egymás után használni.

A véleményekben a nők megjegyzik, hogy a Pharmaceris N magas koncentrációjában C-vitamint tartalmazó széruma tökéletesen kiegyenlíti a tónust és ragyogtatja a bőrt. Csökkenti a fáradtság és az unalom jeleit. A termék jól táplálja és puhítja a bőrt. Ugyanakkor egyes fogyasztók megjegyzik, hogy ez a termék eltömítheti a pórusokat vagy kiszáradhat a bőrön, ha nagy mennyiségben alkalmazzák.

Előnyök

  • magas C-vitamin koncentráció;
  • kényelmes üveg pipettával;
  • nincs szaga;
  • jól felszívódik, ha nem alkalmazzák túlságosan;
  • jól táplálja és puhítja;
  • eltávolítja a fáradtság és az unalom jeleit.

hátrányai

  • túl sok alkalmazás esetén kiszárítja a bőrt vagy eltömíti a pórusokat.

Arcszérum Eveline Expert C vitaminbomba

Értékelés: 4.4

Eveline Expert C Vitamin Bomb arcszérum

Egy másik lengyel Eveline márka arcszérumot gyárt – a Vitamin Bombot. A bioaktív C-vitamin 3 formáját tartalmazza, 12% koncentrációban. A termék hialuronsavat, rózsa- és citromkivonatokat is tartalmaz. Azonnal eltávolítja a fáradtság jeleit, láthatóan csökkenti a ráncokat és az öregedési foltokat, aktívan megakadályozza a bőr öregedését és átfogóan küzd minden jelével.

Az Eveline vitaminbomba sötét üvegből készült palackban (18 ml) kapható. Ez praktikus pipettával van felszerelve. A termék világosbarna folyékony állagú. Illata nagyon kellemes – közel a természetes narancshoz. Az alkalmazás után nem marad ragasztás. A gyártó azt javasolja, hogy kis mennyiségű szérumot használjon megtisztított bőrön. Miután felszívódott, folytathatja a krém manipulálását.

Magas koncentrációban, magas C-vitamin koncentrációban, a szérumról beszámoltak, hogy friss megjelenésű bőrt és egészséges ragyogást biztosít. A bőr gyorsabban megújul, szilárd és rugalmas. Az öregségi foltok észrevehetően enyhülnek az eszközzel. A termék nem okoz tömítettséget és szárazságot. A szérum használata nagyon kényelmes.

Előnyök

  • 12% -os C-vitamin-koncentráció;
  • kellemes narancs íz;
  • nem hagy ragacsos fóliát;
  • a bőr feszessé és rugalmassá válik;
  • az arc tónusa kiegyenlített;
  • az életkori foltok világosodnak.

hátrányai

  • kis mennyiség.

A legjobb orosz szérumok C-vitaminnal

A hazai gyártók a kozmetikumok magas C-vitamin-tartalmára is összpontosítanak, amely az öregedés és a bőr hervadásának első jeleivel küzd.

Librederm intenzív öregedésgátló szérum C-vitaminnal

Értékelés: 4.9

Librederm intenzív öregedésgátló C-szérum

Az orosz Librederm védjegy egy C-vitaminnal dúsított öregedésgátló szérumot állít elő. A módosított aszkorbinsavat lipid formában mutatjuk be. A szérumból ez a vitamin, behatolva a sejtmembránokba, hatással van a fibroblasztokra, serkenti a kollagén és az elasztin szintézisét. A termék fokozza az UV sugárzásnak és más agresszív környezeti tényezőknek való ellenállást.

A Librederm öregedésgátló szérum műanyag pumpás palackokban kapható. A termék fehér színű, krémes állagú. Az illata kellemes kozmetikai, virágos jegyekkel. Bőrrel érintkezve a szérum megolvad és gyorsan felszívódik. Ugyanakkor nem hagy zsíros nyomokat vagy ragadós filmet. Jobb 1-2 órával lefekvés előtt használni. Továbbá a gyártó nem javasolja, hogy közvetlenül a szabadba kerülés előtt vigye fel az arcra.

A Librederm C-vitaminnal dúsított szérumának véleménye többnyire pozitív. A nők megjegyzik, hogy ez a termék feszesebbé, rugalmasabbá, simábbá, selymesebbé és ragyogóbbá teszi a bőrüket. 5-6 napos használat után kis mimikai ráncok kisimulnak. Ez a kozmetikai termék nem fogja eltömíteni a pórusokat és nem okoz irritációt. De néhány fogyasztó megjegyzi, hogy nem mindig egyenlíti ki a bőr tónusát.

Előnyök

  • a C-vitamin lipid formája;
  • kényelmes palack szivattyúadagolóval;
  • gyorsan felszívódik;
  • nem tapad, nem hagy zsíros fényt;
  • nem eltömíti a pórusokat;
  • simítja a ráncokat;
  • rugalmassá, feszessé teszi a bőrt.

hátrányai

  • gyenge az egyenlítés.

Vitaminizáló szérum ECO Laboratorie

Értékelés: 4.8

ECO Laboratorie Vitaminizáló Arcszérum

A népszerű orosz márka, az ECO Laboratorie vitaminizáló szérumot állít elő az arc számára, amely megpihenti a bőrt és természetes fényt kölcsönöz neki. Askorbinsavat és niacinamidot (PP-vitamin) tartalmaz, amelyek tonizálják és védik a negatív külső tényezőktől. Hatékonyan helyreállítja a kollagén kötéseket a bőrben, feszesebbé és fiatalabbá teszi.

Az ECO Laboratorie terméke borostyánszínű üvegcsékben, adagoló pipettával kerül forgalomba. De ez a termék gyenge pontja. Elég problematikus számára, hogy megfelelő mennyiségű savót nyerjen. A termék krémes állagú, jobban hasonlít a szuflára. Illata könnyű, virágos. A szérum elég gyorsan felszívódik anélkül, hogy zsíros fényt vagy ragadósságot hagyna maga után.

A vélemények szerint az ECO Laboratorie termék jól teljesíti a dolgát. Puhává és bársonyossá teszi a bőrt. Tökéletesen eltávolítja a meglévő hámlást és irritációt. A termék nem tömíti el a pórusokat és nem okoz allergiás reakciókat. Alkalmas érzékeny bőrre, és az év bármely szakában releváns.

Előnyök

  • természetes összetétel;
  • kellemes konzisztencia;
  • zavaró parfüm;
  • gyorsan felszívódik;
  • hidratálja, kiküszöböli a hámlást;
  • puhává és bársonyossá teszi a bőrt.

hátrányai

  • kellemetlen pipetta.

A Levrana arcszérum C-fehérítővel

Értékelés: 4.7

Levrana arcszérum C-vitamin fehérítéssel

Az orosz természetes kozmetikumok gyártója, a Levrana C-vitamint tartalmazó szérumot is gyárt. Fehérítő szérumként van elhelyezve. A termék L-aszkorbinsavat tartalmaz, amely stabil és stabil C. típusú vitamin. Ez a termék helyreállítja az egészséges ragyogást az unalmas, fáradt bőrön, és csökkenti a ráncok mélységét.

Ezt a terméket a Levrana gyártja sötétített üvegben, pipettával. Egy stílusos kartoncsőben van elhelyezve. A szérum állaga folyékony, felhős vízre emlékeztet. Illat fűszeres jegyekkel, amelyek csak akkor érzik magukat, amikor a terméket felviszik a bőrre. A textúra nagyon könnyű és nem nehezedik le. Az eszközt gazdaságosan fogyasztják. A palack felbontása után a terméket 3 hónapon belül fel kell használni.

A véleményekben a nők megjegyzik, hogy ez a Levrana gyógyszer jó hidratáló hatású. Mosás után tökéletesen enyhíti a feszességet és a szárazságot. Az első alkalmazás után láthatóan szűkül a pórusok Kumulatív fehérítő hatása van, és jól segíti az öregedési foltok elleni küzdelmet. A termék tökéletesen kiegyenlíti a bőr tónusát, nem ütközik a bármilyen összetételű és zsírtartalmú krémekkel.

Előnyök

  • teljesen természetes összetétel;
  • kellemes illat;
  • könnyű textúra;
  • kényelmes pipettával;
  • jól hidratálja;
  • kumulatív fehérítő hatása van;
  • nem ütközik a bőrápolással vagy a dekoratív kozmetikumokkal.

hátrányai

  • nincs azonosítva.

Natura Siberica fehérítő arcszérum

Értékelés: 4.6

Natura Siberica fehér arcfehérítő szérum

A Natura Siberica védjegy fehérítő arcszérumot állít elő, amely szibériai C-vitamint és niacinamidot tartalmaz. A készítmény aktív komponensei helyreállítják a bőr védő tulajdonságait, javítják az arcszínt és ragyogják. Ez az eszköz jelentősen lelassítja a bőr elszáradásának folyamatait.

A Natura Siberica White átlátszó üvegpalackban kerül forgalomba, kényelmes pipettával felszerelve. A szérum folyékony, átlátszó, gyakorlatilag színtelen. Az aromája nagyon kellemes – bogyós-édes, enyhén savanykás. A termék könnyen felvihető a bőrre, kissé csúszik. Eloszlása ​​után enyhe ragadtság érezhető. Mielőtt a palackot ezzel a kozmetikai termékkel együtt használja, feltétlenül rázza meg.

A nők általában jól reagálnak a Natura Siberica White-ra. Megjegyzik, hogy ez a szérum tökéletesen egyenletes bőrtónust képes elérni gyulladás és irritáció nélkül. A termék jól hidratál, így a bőr puha és puha. De a fehérítő funkciókkal a dolgok nem olyan jók, bár egyes fogyasztók még mindig megjegyzik, hogy ez az eszköz segít megbirkózni a pattanások utáni megbetegedésekkel.

Előnyök

  • vitaminok a készítményben;
  • jó pipetta;
  • kellemes illat;
  • könnyen terjeszthető;
  • tökéletesen kiegyenlíti a bőr tónusát;
  • hidratálja, enyhíti a szárazságot.

hátrányai

  • átlátszó üveg;
  • ragacsos filmet hagy.

Figyelem! Ez az értékelés szubjektív, és nem jelent hirdetést, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Legjobb C Vitamin

Source: https://hu.erich-hartmann.com/12-legjobb-c-vitamin-szerum.html

Share:

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

banner